Demi Lovato firar nykterhet milstolpe

Demi Lovato firar nykterhet milstolpe

Demi Lovato har firat sex månader nyktert med en söt post på sociala medier.

Sångaren 26, som var sjukhus efter att ha lidit en överdos i juli (18), delade en snap för att markera den substansfria milstolpen på Instagram.

Demi lade fram en bild av hennes blåa myntmynt, som gavs till medlemmar av anonyma alkoholister eller andra 12-stegs återställningsgrupper, som hon höll i handen på sin Instagram Story.

Hon var också begåvad en Funfetti dessert från Susiecakes av hennes lag, som kom med en läsning, “Happy 6 Mo. Vi är så f ** kungiga stolta över dig. Kärlek, Team DL. ”

“Bästa dagen någonsin”, Demi skildrade skottet av den söta behandlingen, som var söt iced med ett nummer 6 på Instagram.

Senare delade Skyskrafts hitmaker en sällsynt bild av sig själv som visade upp hennes sminkfärdigheter. “Den höjdpunkten thooo … (sic)” skrev hon. “Face beat av mig.”

Hon lade också upp en serie klipp av sig omgiven av valpar på The Dog Cafe i Los Angeles och sedan delade en bild av hennes nya tatuering – en svart ros på hennes finger.

Demi rusades till Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles förra året efter en överdos på hennes hem hemifrån i Hollywood Hills. Hon stannade på sjukhuset i nästan två veckor innan han släpptes för att söka patientbehandling.

Den tidigare Disney Channel-stjärnan delade en uppdatering av hennes hälsa i augusti i en nu borttagen post på sociala medier och berättade för sina fans och anhängare att hon var tacksam för stödet under den svåra tiden.

“Jag behöver nu tid att läka och fokusera på min nådighet och väg till återhämtning. Den kärlek du alla har visat mig kommer aldrig att glömmas bort och jag ser fram emot den dag där jag kan säga att jag kom ut på andra sidan. Jag kommer att fortsätta slåss, “delade hon.

Och i december öppnade Demi om sin nykterhetstrafik på Twitter och berättade för sina fans att hon var “nykter och tacksam över att leva och ta hand om ME”.