John Mayer använder Instagram talk show för att bekämpa ensamhet

John Mayer använder Instagram talk show för att bekämpa ensamhet

John Mayer startade sin egen Instagram Live-talkhow för att bekämpa hans känslor av ensamhet.

Sångaren-låtskrivaren lanserade Current Mood med John Mayer, ett 45 minuters program med musik, gäster och skämt, som han spelar live på Instagram, förra året (18).

Förklara varför han drömde upp programmet, sade musiken i en video som meddelade en andra säsong: “Showen började som ett sätt att bekämpa min ensamma ensamhet, och kanske hjälpa andra människor att slåss mot dem.”

Han filmer pratprogrammet på en iPhone i sitt vardagsrum, med tidigare gäster inklusive Charlie Puth, Halsey och skådespelerskan Cazzie David. Watch Vad händer Live värd Andy Cohen uppträdde i söndagens (27Jan19) säsong två premiär.

Programmet har också gett ett utlopp för John att skämta om hans färgstarka kärleksliv och hans band av relationer med kändisar, inklusive Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston och Katy Perry.

När han debuterade programmet i september sa musiker: “En del av mig som vill göra den här showen är att få folk tillbaka till en mer mänsklig tradition för att höra någon prata, tro på vad de säger, bli lugna, gjort att känna sig okej, så uppsätt lite tid för att vara sanningsenlig och snäll. Världen runt dig är vacker. Världen som laddas ner från den stora moderhjärnan på himlen som bidrags av miljontals människor … det är tröttsamt. Vi har alla att bo där, men låt oss leva utanför matrisen också. ”

Nuvarande humör är inte hans första fördjupning i chatshowstardom, liksom i år 2015 värd han tre episoder av The Late Late Show med James Corden, vilket särskilt ger Ed Sheeran en tatuering och mottar en från den brittiska sångaren i gengäld.